Annoncering

Hvorfor annoncere på sociale medier og Google?

Annoncering på sociale medier og på Google er  et stærkt middel til at få mere trafik og flere besøgende til din hjemmeside. Det er ofte nødvendigt at markedsføre din hjemmeside, så potentielle kunder bliver gjort opmærksom på din virksomheds tilstedeværelse. Dette kan føre til øget kendskab og dermed omsætning i din virksomhed.

Annoncering på sociale medier og Google behøver ikke være dyrt. Smarte annonceringssystemer gør det muligt at tilpasse din annoncering både ift. budget og målgruppe. Således kan du undgå at bruge unødige penge på annoncering, der ikke rammer din målgruppe og du kan fastsætte et ønsket dagligt annonceringsbudget, så du på forhånd kender dine omkostninger.

Vi kan hjælpe dig med at opsætte dine annoncer, så du holder dig indenfor dit budget, og ligeledes rammer din målgruppe. I samarbejde med dig finder vi din virksomheds målgruppe, og tilpasser annoncebeskrivelserne og målretter annonceringen mod dem, således at du opnår det bedste udbytte af din annoncering.

Annoncering er essentielt for at skabe omtale om din virksomhed.
Annoncering på Instagram er et godt middel til at få flere kunder til din hjemmesider. Lund Hjemmesider kan hjælpe med det.

Annoncering på Google

Google Adwords er Googles annonceringssystem, som tilbyder annoncering på Google. Dette er typisk en lidt dyrere løsning ift. annoncering på sociale medier, men til gengæld får du også besøgende på din hjemmeside via. annonceringen, som aktivt er gået ind på Google for at finde en løsning, og derfor ofte er mere tilbøjelige til at købe produkter. Google Adwords giver ligesom annoncering på facebook og Instagram rig mulighed for tilpasning af annoncerne, så du sikrer dig at du får noget for pengene.