Grafik

Flot grafik hjælper din hjemmeside til at udstråle kvalitet

Hvis du ønsker en flot hjemmeside, er det nødvendigt at have flotte illustrationer, et flot logo, og nogle billeder, som er flot billederedigeret, således at der er en rød tråd gennem hele hjemmesiden.

Vi køber med øjnene, og det betyder naturligvis at hvis du ønsker at øge din virksomheds omsætning, er du nødt til at have en hjemmeside som visuelt er appellerende.

Hos Lund Hjemmesider tilbyder vi grafik i alle størrelser og arter. Vi laver logoer og illustrationer til rimelige priser, og tilbyder ydermere at lave design til visitkort, brochurer mm.

Grafik er en nødvendighed for at du har en flot og imødekommende hjemmeside, som kunder har lyst til at købe produkter på. Skriv til Lund Hjemmesider og få et uforpligtende tilbud på din grafikopgave

Logo

Vi laver naturligvis logoer. Logoer er ofte en omfattende opgave, idet stilen/designet skal stemme overens med din virksomheds ønskede identitet. Når du køber et logo hos Lund Hjemmesider har vi altid et udkast klar 7 dage efter at aftalen indgås. Herefter vil der være 1-14 dage hvor vi ændrer, retter og tilpasser logoet, så du bliver fuldt ud tilfreds med det endelige produkt. Du får naturligvis leveret dit logo i flere formater og farver.

Visitkort

Visitkort tilbyder vi at lave til rimelige priser. Et visitkort er på mange måder ligesom din hjemmeside virksomhedens ansigt udadtil, og derfor er det essentielt at du har visitkort i et flot design. Vi har altid et udkast til dine visitkort klar efter 7 dage, og herefter vil der være 1-14 dage hvor vi tilpasser visitkortene så de er helt i overensstemmelse med dine ønsker.

Billedbehandling

Som en del af hjemmesideudviklingen behandler vi naturligvis også gerne dine billeder. Billedbehandlingen indgår som en naturlig del af processen når du får udviklet en ny hjemmeside hos os. Billeder er super vigtige på hjemmesider, idet billederne ofte fortæller mere end teksterne. Ønsker du billedredigering/billedbehandling af mange billeder finder vi naturligvis en fornuftig pris på dette.

Andre grafiske opgaver

Grafiske opgaver er sjældent til at putte ind i kasser med dertil hørende priser. Har du en grafisk opgave er du altid velkommen til at skrive til os for at få et uforpligtende tilbud. Der er ingen opgave der er for stor eller for lille, så kontakt os, så finder vi en løsning der passer dig!