Hjemmeside

Din hjemmeside er din virksomheds online visitkort

Din hjemmeside er din virksomheds online visitkort. Dens opgave er at præsentere din virksomheds produkter og ydelser på bedste vis. Det første kunder gør, når de hører om din virksomhed, er ofte at besøge din virksomheds hjemmeside.

Derfor er det essentielt at din virksomhed har en hjemmeside, hvor designet og kvaliteten er i top. Det vil give potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed, og et godt førstehåndsindtryk fører ofte til salg. Din hjemmeside skal være overskuelig, nem at navigere rundt i og skal samtidig differentiere sig, så du skiller dig ud fra konkurrerende virksomheder. Med Lund Hjemmesider vil du være sikker på at få alle disse krav indfriet.

Din hjemmeside er din virksomheds online visitkort. Lad Lund Hjemmesider hjælpe
Alle Lund Hjemmesiders hjemmesider er udviklet i Wordpress. Et nemt, intuitivt og fremtidssikret system

Hjemmesideudvikling i et brugervenligt, intuitivt og fremtidssikret system

Alle vores hjemmesider er udviklet i CMS-systemet WordPress, som 25% af alle verdens hjemmesider er udviklet i. WordPress er et open source system. Det betyder at koden til softwaren er frit tilgængelig for alle, og derfor sidder der udviklere verden over, som hele tiden gør WordPress bedre. Dette betyder at du får udviklet en hjemmeside i et CMS-system som løbende videreudvikles og optimeres, så din hjemmeside konstant lever op til den seneste udvikling på det hastigt udviklende online marketingfelt.

En anden fordel ved WordPress er brugervenligheden. Du er selvfølgelig interesseret i at hjemmesiden er til at tilføje, rette og ændre i, når du får overdraget den, og det er den! WordPress er et meget intuitivt system, hvor du nemt og hurtigt kan ændre i indholdet på din hjemmeside.

Hos Lund Hjemmesider bestræber vi os på, at du hurtigst muligt kan komme i luften med din nye hjemmeside. Leveringstiden afhænger naturligvis af hvor godt forberedt du er. Har du tekster, billeder og andet materiale klar, og er du hurtig til at besvare mails, kan du få leveret en hjemmeside i topkvalitet indenfor en uge! 

Udviklingsprocessen step by step

Funktions – & designønsker

Det første step i processen er at vi sammen finder ud af, hvilke ønsker du har til design og funktionalitet af din hjemmeside. I fællesskab lægger vi os fast på en ide, og ud fra den ide udvikler vi et udkast til forsiden. Når du er helt tilfreds med forsidens design, bruger vi forsiden som designskabelon til at udarbejde hjemmesidens øvrige menupunkter.

Udvikling af hjemmeside

Det 2. step i hjemmesideudviklingen består i udarbejdelse af de øvrige menupunkter, så de matcher forsidens design.

Feedback & tilpasning

Inden din hjemmesider går live sikrer vi med et sidste step at du får lejlighed til at gennemse hjemmesiden for eventuelle ændringer og rettelser, så din hjemmeside fremstår helt perfekt når den går live. I dette sidste step, har du også mulighed for at tilkøbe nogle af vores tilkøb, eksempelvis udvidet SEO, vejledningsvideo og logo.

Procesfordeling

Mobiloptimeret, skalerbar og responsiv løsning

En stor fordel ved at få lavet hjemmesiden hos Lund Hjemmesider er at vi uden beregning sikrer at din hjemmeside også er optimeret til visning på mobil og tablet. Vi benytter et responsivt design, som er skalerbart og tilpasser sig den besøgendes skærm. Dette er både godt for den besøgendes oplevelse, men det er også noget Google vægter, når de skal rangere din hjemmeside i deres søgeresultater. En responsiv hjemmeside bliver rangeret højere på Google end ikke responsive hjemmesider.

Alle Lund Hjemmesider udviklede hjemmesider er skalerbare, responsive og mobiloptimerede.
Lund Hjemmesider har lavet grundlæggende søgemaskineoptimering på alle hjemmesider. Du kan tilkøbe udvidet søgemaskineoptimering.

Inklusiv grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO) er næsten raketvidenskab, og mange virksomheder har alene speciale i SEO-optimering. Hos Lund Hjemmesider tilbyder vi to SEO-løsninger: Grundlæggende SEO-optimering og udvidet SEO-optimering. Den grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO) opnås ved, at din hjemmeside er lavet i et system, som er let indekserbart for Google og andre søgemaskiner. Derudover er siden responsiv og skalerbar, hvilket søgemaskinerne vægter, når de rangere din side. Vi tilbyder også udvidet søgemaskineoptimering (SEO), til dig som har stort fokus på at opnå en god placering på Google.

Hvad får du for pengene?

Mobiloptimeret

Alle udviklede hjemmeside hos Lund Hjemmesider er skalerbare/responsive, så din hjemmeside ser flot ud på såvel pc, mobil og tablet.

Opsat i WordPress

Du får en hjemmeside opsat i open source systemet WordPress, som er en platform i konstant udvikling, så din hjemmeside er fremtidssikret.

8 sider

Du får 8 sider/menupunkter inkluderet i prisen, så du har rig mulighed for at få alt dit indhold vist på din hjemmeside.

Grundlæggende SEO

Alle vores hjemmesider er grundlæggende SEO-optimeret, så søgemaskinerne har let ved at læse din hjemmeside og dens indhold og dermed rangerer din side højere.

Tilpasset design

Du får en hjemmeside som afspejler den identitet, du ønsker for din virksomhed, og som professionelt præsenterer, hvad du kan gøre for dine kunder.

Valgfri mail

Du får mulighed for at få alle de mailkonti sat op til hjemmesiden, som du har lyst til.