Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvad er SEO/søgemaskineoptimering

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization eller på dansk søgemaskineoptimering. Dette begreb dækker over de muligheder du som hjemmesideejer har for at opnå bedre placering i de organiske søgninger og dermed blive mere synlig for dine kunder. Der er en lang række tiltag du kan implementere på din hjemmeside for at forbedre din placering på Google. Vigtigst af alt er, at din hjemmeside er appetitlig for Google, og med det menes at din side og din sides indhold er let læseligt for Google.

SEO kan hjælpe din virksomhed med at opnå bedre placering på Google. Lund Hjemmesider hjælper gerne.
SEO (søgemaskineoptimering) er vigtigt hvis du ønsker en højere placering på google i de organiske søgninger

Søgemaskineoptimering (SEO) hos Lund Hjemmesider

Når du køber en hjemmeside hos Lund Hjemmesider, får du samtidig grundlæggende SEO-optimering med i prisen. Dette betyder, at din hjemmeside er grundlæggende optimeret til søgemaskinerne, idet den er bygget i et responsivt design (hjemmesiden tilpasser sig til skærmstørrelsen), hjemmesiden er mobiloptimeret og bygget i open source systemet WordPress.

Ønsker du at have endnu mere kontrol med din hjemmesides søgemaskineoptimering, tilbyder Lund Hjemmesider udvidet SEO-optimering samt tilknytning til Google Analytics og installation af cookie widget.

Den udvidede SEO-optimering består i tilpasning af headers, meta descriptions, tilføjelse af ALT-tekst til billeder og tilpasning af URL’er.