Priser
 •  
 • HJEMMESIDE
 • ____
 • 2999kr.
 • Engangsbetaling - ingen årlige gebyrer!
 • ____
 • Opsat i Wordpress
 • Brugervenligt CMS system
 • Mobil - og tabletoptimeret
 • 8 sider inkluderet i prisen
 • Grundlæggende SEO (Søgemaskineoptimering)
 • Design tilpasset din virksomhed
 • ____

Ofte stillede spørgsmål

Lund Hjemmesider laver kvalitetshjemmesider til fornuftige priser. Vi har prisgaranti, så finder du et bedre tilbud på den samme pakke hos en anden leverandør, matcher vi selvfølgelig prisen!

Din hjemmeside er din virksomheds online visitkort. Dens opgave er at præsentere din virksomheds produkter og ydelser på bedste vis. Det første kunder gør, når de hører om din virksomhed, er ofte at besøge din virksomheds hjemmeside.

Derfor er det essentielt at din virksomhed har en hjemmeside, hvor designet og kvaliteten er i top. Det vil give potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed, og et godt førstehåndsindtryk fører ofte til salg. Din hjemmeside skal være overskuelig, nem at navigere rundt i og skal samtidig differentiere sig, så du skiller dig ud fra konkurrerende virksomheder. Med Lund Hjemmesider vil du være sikker på at få alle disse krav indfriet.

Alle vores hjemmesider er udviklet i CMS-systemet WordPress, som 25% af alle verdens hjemmesider er udviklet i. WordPress er et open source system. Det betyder at koden til softwaren er frit tilgængelig for alle, og derfor sidder der udviklere verden over, som hele tiden gør WordPress bedre. Dette betyder at du får udviklet en hjemmeside i et CMS-system som løbende videreudvikles og optimeres, så din hjemmeside konstant lever op til den seneste udvikling på det hastigt udviklende online marketingfelt.

En anden fordel ved WordPress er brugervenligheden. Du er selvfølgelig interesseret i at hjemmesiden er til at tilføje, rette og ændre i, når du får overdraget den, og det er den! WordPress er et meget intuitivt system, hvor du nemt og hurtigt kan ændre i indholdet på din hjemmeside.

En stor fordel ved at få lavet hjemmesiden hos Lund Hjemmesider er at vi uden beregning sikrer at din hjemmeside også er optimeret til visning på mobil og tablet. Vi benytter et responsivt design, som er skalerbart og tilpasser sig den besøgendes skærm. Dette er både godt for den besøgendes oplevelse, men det er også noget Google vægter, når de skal rangere din hjemmeside i deres søgeresultater. En responsiv hjemmeside bliver rangeret højere på Google end ikke responsive hjemmesider.

Ja! Du får en fuld brugbar side, lavet specielt til dig. Vi går sammen igennem alt fra opsætning til indhold, og du vil til sidst stå med en fuld brugbar hjemmeside, som er mobiloptimeret, har grundlæggende SEO, er nem at rette i og som vigtigst af alt er fremtidssikret!

Ja selvfølgelig! En fordel ved WordPress er brugervenligheden. Du er selvfølgelig interesseret i at hjemmesiden er til at tilføje, rette og ændre i, når du får overdraget den, og det er den! WordPress er et meget intuitivt system, hvor du nemt og hurtigt kan ændre i indholdet på din hjemmeside. Du får adgang til alle de funktioner på hjemmesiden, når hjemmesiden er færdig!

Ja! Vi tilbyder en lang række tilkøb, til dig som ønsker lidt mere af din hjemmeside! Vi tilbyder eksempelvis webshop, udvidet SEO-optimering, annoncering på forskellige medier samt en række funktionelle udvidelser til din hjemmeside, som med sikkerhed vil tilføre værdi til din virksomhed! Du kan se vores andre ydelser under menupunktet “ydelser” og vores tilkøb her.

Ja! Et webhotel er en nødvendighed for at have en hjemmeside. På dit webhotel har du dit domæne tilknyttet, og det er her hvor hele din hjemmeside og dertil hørende filer, billeder og tekster er lagret (hosted). Webhotel, hosting og domæne er nødvendigt for drift af en hjemmeside, og det er oftest smartest at have det hele samlet et sted. Vi tilbyder webhotel, hosting og domæne til fornuftige priser.